milk

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “شیر”

شیر

اسلاید 1: فهرست : تفاوت شیر پرچرب و کم چربتاثیر مصرف شیر بر رشداشتباهات رایجخوردن شیر قبل از خوابشیر و عضله سازیعوامل موثر در خواص شیرتاریخچهمقدمه

اسلاید 2: تاثیر شییر بر دندان هاسلامت قلبآلرژی هاعدم تحمل لاکتوزآلاینده ها

اسلاید 3: شیرشیر(مقدمه) مایعی خوراکی است که توسط غدد پستانِ پستانداران تولید می‌شود. شیر غذای اصلی نوزادان را تشکیل می‌دهد که هنوز توانایی گوارش غذاهای گوناگون را ندارند. انسان‌ها مانند دیگر پستانداران در دوران نوزادی از شیر مادر تغذیه می‌کنند. مردم مناطق گوناگون از شیر چهارپایان اهلی به‌ویژه گاو و دیگر چهارپایان هم‌چون گاومیش، گوسفند، بز و شتر استفاده می‌کنند.

اسلاید 4: اما نکته ی مهم در مورد شیر این است که از آن برای تهیه لبنیات استفاده میشود .ترکیب شیمیایی دقیق شیر خام، به نوع گونه حیوانی که شیر را تولید کرده بستگی دارد . بیشتر شیر را آب و بعد قندی بنام لاکتوز ، پروتئین و چربی تشکیل میدهد . شیر حاوی کلسیم ، فسفر ، پتاسیم و منیزیم و ویتامین‌های آ، ب۱، ب۲، ب۶، ب۱۲، ث، د، کا، ای، نیاسین، و اسید فولیک است. پی اچ pH شیر گاو بین ۶٫۴–۶٫۸ است؛ یعنی کمی اسیدی محسوب می‌شود ولی pH شیر خوراکی مورد تأیید وزارت بهداشت از ۸٫۵---۶٫۵ است .

اسلاید 5: تاریخچه شیر : شیر حیوانات در آغاز دوران اهلی کردن به‌عنوان غذا استفاده شده‌است. گوسفند و بز در بین سال‌های ۹۰۰۰ تا ۸۰۰۰ سال پیش از میلاد در خاورمیانه اهلی شدند.در حدود ۷۰۰۰ سال پیش از میلاد، احشام در نقاطی از آفریقا و ترکیه به‌صورت گله درآمدند. همچنین شیر در دوران نوسنگی در انگلستان و ایرلند استفاده شده‌است . شیر به‌طورکلی به دو صورت به مصرف می‌رسد : ۱- منبع طبیعی تغذیه برای نوزادان تمام گونه‌های پستاندار۲- فراورده غذایی برای مصرف انسان در تمام سنین که از حیوانات تهیه میشود .

اسلاید 6: عوامل موثر در خواص شیر :نوع علوفه مورد مصرف : مصرف علوفه تازه توسط حیوان طبیعت شیر را مرطوب میکند و مصرف علوفه خشک طبیعت شیر را خشک تر می کند ، اگر این علوفه خاصیت خواب آوری داشته با شد (مثل کاهو) در نتیجه شیر خاصیت آرام بخشی پیدا می کند.سن حیوان شیرده هرچه جوان تر باشد شیرش هضم راحت تری خواهد داشت.فصل بهره برداری : اگر تغذیه حیوان در فصل بهارکه بارندگی بیشتر است صورت پذیرد شیر مرغوبتر می باشد.رنگ حیوان : هرچه حیوان تیره تر باشد طبیعت شیر آن گرمتر است.روش پرورش نیز در خواص شیر تاثیرات متفاوتی خواهد گذاشت.

اسلاید 7: شیر در مقایسه با نوشیدنی‌های گازدار کالری بیشتری دارد و از نظر متخصصان تغذیه در واقع نوشیدنی نیست و یک غذایی کامل به شمار می‌رود .تاثیر مصرف شیر بر رشد :در کشورهای در حال توسعه شیر یک عنصر کلیدی در راه بهبود تغذیه و امنیت غذایی محسوب می‌شود. ارتقای وضعیت پرورش دام زنده، فناوری تولید محصولات لبنی و کیفیت شیر نوید بخش کاهش فقر و سوء تغذیه در جهان می‌باشد.

5,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید