صفحه 1:
صفحه 2:
در چه ظروفی غذا بپزیم و بخوریم تا سالم تر باشیم؟
صفحه 3:
اامروزه آن چه به عنوان ظروف رویی, ساخته و عرضه می شود. از
جنس آلومینیوم است.
بیش از نیمی از ظروف پخت و پز امروزی؛ آلومینیومی هستند.
صفحه 4:
مضرات آلومینیوم:
طبق برخی مقالات:
ورود مقدار زیادی از آلومینیوم به بدن احتمالا باعث:
کما و آلزایمر می شود؛
صفحه 5:
مضرات آلومینیوم:
OT * جوشیده در کتری آلومینیومی باعث بروز زخم معده. کولیت.
خشکی دهان, و تغییر رنگ زبان میشود.
صفحه 6:
راه های ورود آلومینیوم به بدن:
" ورود روزانه ۳۰۵ میلی گرم آلومینیوم به بدن در صورت استفاده
از ظروف آلومینیومی پوشش داده نشده.
غذاهای اسیدی پا نمکی, این میزان را افزایش می دهند.
* مصنرفآبزخی ذازوقاا
صفحه 7:
در صورتی که ناچاربد از آلومینیوم استفاده کنید:
۱- ظروف آلومینیومی دارای پوشش برای پخت با نگهداری مواد
ای اس موی
پوشش ها(و از جمله پوشش تفلونی)از تماس سطح فلزی ظرف با ماده
غذايى و در نتيجه ورود آلومینیوم به داخل ماده غذایی جلوگیری می کنند.
صفحه 8:
۲- غذاهای اسیدی و قلیایی موجب تغییر رنگ و سیاه شدن آلومینیوم
میشود : تسریع و تسهیل ورود آلومینیوم به غذا
غوطه ور کردن ظرف در محلول آب لیمو با سرکه :برطرف کردن لایه تیره
رنگ
Shiateb.com