صفحه 1:

صفحه 2:
در چه ظروفی غذا بپزیم و بخوریم تا سالم تر باشیم؟

صفحه 3:
اامروزه آن چه به عنوان ظروف رویی, ساخته و عرضه می شود. از جنس آلومینیوم است. بیش از نیمی از ظروف پخت و پز امروزی؛ آلومینیومی هستند.

صفحه 4:
مضرات آلومینیوم: طبق برخی مقالات: ورود مقدار زیادی از آلومینیوم به بدن احتمالا باعث: کما و آلزایمر می شود؛

صفحه 5:
مضرات آلومینیوم: ‎OT *‏ جوشیده در کتری آلومینیومی باعث بروز زخم معده. کولیت. خشکی دهان, و تغییر رنگ زبان میشود.

صفحه 6:
راه های ورود آلومینیوم به بدن: " ورود روزانه ۳۰۵ میلی گرم آلومینیوم به بدن در صورت استفاده از ظروف آلومینیومی پوشش داده نشده. غذاهای اسیدی پا نمکی, این میزان را افزایش می دهند. * مصنرف‌آبزخی ذازوقاا

صفحه 7:
در صورتی که ناچاربد از آلومینیوم استفاده کنید: ۱- ظروف آلومینیومی دارای پوشش برای پخت با نگهداری مواد ای اس موی پوشش ها(و از جمله پوشش تفلونی)از تماس سطح فلزی ظرف با ماده غذايى و در نتيجه ورود آلومینیوم به داخل ماده غذایی جلوگیری می کنند.

صفحه 8:
۲- غذاهای اسیدی و قلیایی موجب تغییر رنگ و سیاه شدن آلومینیوم میشود : تسریع و تسهیل ورود آلومینیوم به غذا غوطه ور کردن ظرف در محلول آب لیمو با سرکه :برطرف کردن لایه تیره رنگ Shiateb.com

51,000 تومان