صفحه 1:

صفحه 2:
در چه ظروفی غذا بپزیم و بخوریم تا سالم تر باشیم؟ ظروف روبی (روحی)

صفحه 3:
ظروف رویی- یا در تداول عامّه: روحی- از دیرباز مورد اقبال مردم ما بوده اند و بخش اعظم ظروف هر اشيزخانه را تشکیل می دادند. در یکی دو دهه اخیر, آن چه به عنوان ظروف رویی, ساخته و عرضه می شود, از جنس آلومینیوم است. بیش از نیمی از ظروف پخت و پز امروزی آلومینیومی هستند.

صفحه 4:
روى: لین عنصر فلزی نسبتا سبک. تاحدود زبادی رسانا و منتقل کننده حرارت است. لین ویژگی ها موجب‌به کارگیری ّن در تولید ظروف خانگی شده بود. *# امروزه استفاده از لین گهنه ظروف (تاحدودی به خاطر قیمت گرانتر از ظروف آلومینیومی) کم شده. به ندرت در بازار به فروش می رسند.

صفحه 5:
روی از بون های ضروری برای بدن انسان است: مقادیر اندک روی برای: رشد قدی کودکان سلامت مو و ناخن مفید است خنثی سازی عوامل و فلزات سمی وارد شده به بدن 56 مفيد است.

صفحه 6:
کمبود روی نسبتا شابع است و در کودکان. جوانان و خانم ‎GH‏ ‏شیرده و باردار زیادتر دیده می شود. آسیب پرزهای چشایی؛ کاهش اشتها؛ عقب افتادگی بلوغ جنسی و اختلالات گوارشی از عوارض کمبود روی هستند. لذا روی عنصری کاملا ضروری است:

صفحه 7:
با توجه به ضرویی بودن عنصر بوی برای بحن. استفاده از ظروف رویی که باعث افزایش سطح سرمی يون روى در بدن ما مى شوند می تواند مقید باشد.

صفحه 8:
عوارض مصرف زباد روی: پخت غذا به وبژه غذای اسیدی(ترش) و نگهداری غذا در ظروف رویی موجب ورود مقدار زیادی از این فلز به داخل غذا می شود. دریافت زیاده از حد و طولانی مدت این فلز. مسمومیت جدی می دهد.(اسهال. سردرد. تهوع و استفراغ ‎(ung‏

51,000 تومان