سایر تحقیق و پژوهش

مبانی مدیریت دولتی

mabani-modirit-dolati

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “مبانی مدیریت دولتی”

مبانی مدیریت دولتی

اسلاید 1: مبانی مدیریت دولتیارائه:

اسلاید 2:

اسلاید 3: مقدمهاگرچه مبانی نظری بوروکراسی وبر و سیاست و اداره ویلسون نسبتا پایدار و تثبیت شده بود و نیازی به تغییر نداشت، ارتباط بخش دولتی با بخش خصوصی باعث شد که مواردی از بخش خصوصی به بخش دولتی وارد شود. مهم ترین آن ها مدیریت علمی بود. به قول یکی از صاحب نظران مدیریت افزوده شدن ایده های مدیریت علمی، به شکل گیری الگویی کامل برای مدیریت دولتی منجر شد و نوعی اعتماد به نفس در به کارگیری و مطالعه اداره امور دولتی در سال های ۱۹۲۰ تا ۱۹۳۰ ایجاد . در آغاز قرن بیستم، به علت حرفه ای شدن کسب و کار و گسترش سازمان ها و دامنه فعالیت آنها، این موضوع احساس شد که بدون وجود مدیریت صحیح نیل به هدفهای سازمان ها از جمله کسب سود و توسعه بیشتر فعالیتها امکان پذیر نخواهد بود.

اسلاید 4: فردریک وینسلوتیلور، پدر مدیریت علمی (۱۸۵۶-۱۹۱۵)فردریک وینسلوتیلور در سال ۱۸۵۶ در خانوادهای متوسط در شهر فیلادلفیا در امریکا متولد شد. از ۱۸ سالگی به عنوان کارگر، سرکارگر و سرپرست کارگاه تجربه های زیادی کسب کرد و در ۲۸ سالگی به عنوان مهندس ارشد در شرکت فولادسازی شهرتی کسب کرد. بر اساس تجربه اش در این شرکت و آزمایش هایی که بعدها انجام داد، پیشنهادهایی را برای افزایش کارایی و بهره وری در سازمانها تدوین کرد. پیشنهادهای مدیریتی تیلور با نارضایتی کارگران و مقاومت شدید آنها مواجه شد. در نتیجه، تیلور تصمیم گرفت جنبه های فنی کار را مجددا مطالعه کند تا بلکه راههایی را برای راضی کردن کارگران به تبعیت از این سبک پیدا کند.

اسلاید 5: همین بررسی ها زمینه آغاز نهضتی را فراهم کرد که بعدها به نام نهضت مدیریت علمی مشهور شد. از آنجا که تیلور آغازگر این نهضت و اولین کسی بود که شرح کامل و مناسبی از مدیریت علمی عرضه داشت، به پدر مدیریت علمی ملقب شد.در نتیجه، تیلور تصمیم گرفت جنبه های فنی کار را مجددا مطالعه کند تا بلکه راههایی را برای راضی کردن کارگران به تبعیت از این سبک پیدا کند. همین بررسی ها زمینه آغاز نهضتی را فراهم کرد که بعدها به نام نهضت مدیریت علمی مشهور شد. از آنجا که تیلور آغازگر این نهضت و اولین کسی بود که شرح کامل و مناسبی از مدیریت علمی عرضه داشت، به پدر مدیریت علمی ملقب شد.

5,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید