موسیقی
اسلاید 1: بسم الله الرحمن الرحیم
اسلاید 2: اثر موسیقی بر مطالعه و یادگیری
اسلاید 3: مقدمهاستفاده از موسيقى از روشهاى بسيار مؤثر در افزايش سطح نبوغ، آگاهى و قدرت ذهنى است. موسيقى بر تفكر و نوع يادگيرى تأثير فراوانى دارد، به طوريكه متعاقب اين تأثير، تغييرات محسوسى در زندگى افراد ايجاد مى شود. به طور حتم آشنايى با موسيقى در سنين پايين اين تأثيرات را بيشتر مى كند و اصلى ترين بخش يادگيرى نيز در افراد، به همان سالها بازمى گردد. اين آموزش تأثير فراوانى در مراحل بعدى زندگى دارد. به طور كلى آسان ترين و اساسى ترين روش آموزش كودكان در تمامى فعاليتها، استفاده از موسيقى است.
اسلاید 4: تأثير موسيقى بر ذهن ميزان دقت، سرعت و توانايى کودکان در چيدن قطعات پازل همراه با موسیقی و آموزش آن افزایش میابد.موسیقی سطح نمره زیر استاندارد کودکان را تقريباً دوبرابر افزايش میدهد.همراه كردن موسيقى با مهارتهاى منطقى و عقلانى مثل رياضيات، به افراد مى آموزد كه درتمام موارد به تقسيم بندى و دسته بندى منطقى موسيقى و ذهن توجه داشته باشند.موسیقی در افراد بى علاقه به كارهاى گروهى تأثير مثبت دارد و فرصت گوش دادن و متعاقب آن در آنها ايجاد انگيزه مى كند.
اسلاید 5: یادگیری موسیقی، آموختن زبانهای خارجی را تقویت میکند.ارتباطات عصبی که در حین یادگیری یک زبان جدید بروز پیدا میکند، مهارتهای مغزی مانند ارتباط برقرار کردن با دیگران را نیز تقویت کند.یادگیری موسیقی قابلیت تطبیق و تغییرپذیری مغز را افزایش داده و در عین حال سیستم عصبی را قادر میکند الگوهایی را که برای یادگیری مهم هستند بهتر بشناسد.در هنگام نواختن یک ساز، مغز خود را با یک پروسه پیچیده شامل خواندن و به یاد سپاری نتها، رعایت زمانبندی، و ... هماهنگ میکند که این عوامل تاثیر بسیار مهمی در بهبود عملکرد مغزی دارد.کودکانی که با موسیقی آشنایی دارند بهتر میتوانند تغییرات در تن و شدت صدا را تشخیص دهند و قابلیتهای خواندن و درک صدایی آنها افزایش پیدا میکند.
اسلاید 6: پخش موسيقي آرام در اتاق عمل افزايش تمرکز جراح را در پي داردپخش موسيقي آرام و بي كلام در حين انجام اعمال جراحي موجب افزايش تمركز و بهبود ارتباط كلامي بين جراح، متخصص بي هوشي و پرسنل اتاق عمل می گردد.به گزارش سرويس پژوهشي ايسنا منطقه علوم پزشکي تهران در اين مطالعه 300 نفر از پزشکان و پرسنل پنج بيمارستان شهرستان اروميه مورد ارزيابي قرار گرفتند.يافته هاي بدست آمده از این مطالعه حاکيست 70 درصد افراد معتقد بودند كه پخش موسيقي آرام موجب بهبود ارتباط كلامي ميان پرسنل اتاق عمل مي شود و 90 درصد نيز اظهار داشتند قدرت تمركز آن ها در هنگام پخش موسيقي با صداي آرام افزايش پيدا مي كند. همچنين تمايل به پخش موسيقي با شدت صداي كم در افراد مسن و متخصصان بيهوشي بيشتر بود.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.