علوم مهندسی تکنولوژی

نانوتکنولوژی در صنایع غذایی

nano-technology-dar-sanaye-ghazaei

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “نانوتکنولوژی در صنایع غذایی”

نانوتکنولوژی در صنایع غذایی

اسلاید 1: به نام خدااعضای گروه: علی جلیلیان رضا دولتیاری دانا قطبی علی اسدی استاد مربوطه: دکتر فرشاد درویشیموضوع سمینار: کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذاییمیکروبیولوژی 88 دانشگاه مراغه

اسلاید 2: فهرست مطالب مقدمه ....................................................................................3نانوتکنولوژی ...........................................................................4نشان دادن وضعیت کیفی مواد غذایی ................................................15بسته بندی مواد غذایی .................................................................24کپسوله کردن ...........................................................................29نانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکاران

اسلاید 3: تهیه مواد غذایی و خوراک دام و طیور مشکلات مختلفی در صنایع غذایی و دام پروری برای تولید غذای با کیفیت بالا و ایمن وجود دارند که برای حل آنها می توان به نانوتکنولوژی امیدوار بود. مقدمهکیفیت بالاایمنیعلی جلیلیان و همکاراننانوتکنولوژی در مواد غذایی کاهش هزینه هاسازگاری با محیط زیست

اسلاید 4: نانوتکنولوژی یعنی دستکاری وکنترل ماده تقریبا در اندازه های 100-1 نانومتر اندازه وشکل ماده را در مقیاس 9-10 متر دستکاری و کنترل کرده و یک سری مواد طراحی و تولید می کنند محصولات و ابزارهای حاصل از این فنآوری باید کارآمد و مطمئن باشند.نانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکارانتعریف موسسه ملی نانوتکنولوژی امریکا از نانوتکنولوژی:

اسلاید 5: نانوتکنولوژی درحقیقت یک موضوع بین رشته ای است که با طیف کاملی از علوم شامل فیزیک، شیمی، زیست و نیز مهندسی جهت تکنیک های تولید میکروسکوپی در ارتباط است. ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و زیستی ساختارها و سیستم ها در مقیاس نانو اساسا متفاوت از ویژگی های ماکروسکوپی آنهاست و نتیجه واکنش های اتم ها و مولکول های خاص وبه دنبال آن، ارائه کاربردهای کارآمد است.نانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکاران

اسلاید 6: با کاهش اندازه ذرات به سطح مقیاس نانو: افزایش فوق العاده ای در نسبت سطح به حجم مواد به وجود می آید که به دنبال آن: واکنش پذیری افزایش یافته و خصوصیات مکانیکی، الکتریکی و ظاهری مواد تغییر می کنند.نانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکاران

اسلاید 7: نانوتکنولوژی چگونه می تواند در صنایع غذایی به کار آید؟نانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکاران

اسلاید 8: علی جلیلیان و همکاراننانوتکنولوژی در مواد غذایی

اسلاید 9: در مواجهه با افزایش قابل پیش بینی نیاز جهانی که از رشد جمعیت و افزایش درآمدها در کشورهای درحال توسعه پیش خواهد آمد، نانوتکنولوژی در حال ورود به عرصه و تبدیل شدن به یک ابزار مهم در سراسر جهان برای پیشرفت و حل مشکلات صنایع غذایی و فرآوری زیستی است.علی جلیلیان و همکاراننانوتکنولوژی در مواد غذایی

اسلاید 10: ساخت گوشت مصنوعی با بهره گیری از نانوتکنولوژی در سلسله مراتب سنتز آننانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکاران

اسلاید 11: نانوتکنولوژی با پتانسیلی که دارد، می تواند فرآیندهای تولید را برای تهیه تولیدات با ویژگی های بهتر و کاربردهای جدید بهبود بخشد.نانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکاران

19,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید