altor

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “وبا”

وبا

اسلاید 1: تعریف وبا یک بیماری عفونی روده ای است که به علت عدم رعایت بهداشت فردی و مصرف آب و مواد غذایی آلوده ایجاد می شوددوره کمون بیماری 7ساعت تا 10 روز طول می کشددراین مدت نزدیک به 85% فاقد علائم 10% اسهال خفیف و 5- 10% اسهال شدید

اسلاید 2: عامل بیماری وباعامل بیماری وبا ، میکروبی است تحت عنوان ویبریو کلرا که در آب، محیط های مرطوب (3-1 روز) ، میوه ، انواع سبزی ، صدف دریائی و گوشت ( یک هفته )ودر یخ 6-4 هفته باقی می ماندارگانیسم از راه مدفوع افراد مبتلا یا آلوده وارد طبیعت می شود. ولی به خشکی و نور آفتاب تحمل چندانی ندارددر گرمای 56 درجه 30 دقیقه و در آب جوش در چند ثانیه و توسط اکثر ضد عفونی کننده ها به آسانی از بین می رود

اسلاید 3: مخزن بیماری انسان تنها مخزن شناخته شده عفونت وبایی است که می تواند از طریق آلوده کردن آب و مواد غذائی این بیماری منتقل نمایدارگانیسم معمولا از طریق آب و مواد غذائی آلوده وارد بدن شده و بدون تهاجم به روده کوچک از طریق توکسین موجب افزایش آب و الکترولیت به فضای داخل روده می شود

اسلاید 4: علائم بیماری وبااحساس پری و غرغر شکم و سپس اسهال آبکی شبیه به آب برنج بد بو ، با دفعات اجابت مزاج غیر قابل شمارشنبود دل درد و دل پیچه نبود تباستفراغ بدون تهوع قبلیعطش فراوانگرفتگی عضلات پشت پا

اسلاید 5: نحوه انتقال بیماریتماس مستقیم : از طریق دست های آلوده، تماس با مواد دفعی و استفراغ بیماران و ملافه ها و لوازم آلوده تماس غیر مستقیم: مصرف آب آلوده به مدفوع ، مصرف آشامیدنیها و خوراکیهای آلوده مانند انواع سبزی و میوه جات که با آب آلوده شسته شده اندآلودگی ثانویه غذای پخته

اسلاید 6: درماندرمان فوری با مایعات از طریق مصرف الکترولیت های خوراکی و تزریقی و درمان آنتی بیوتیکی و پروفیلاکسی اطراف در تماس

اسلاید 7: پیشگیریشستشوی مرتب دست با آب و صابون ، به ویژه پس از توالت و قبل از غذاشستشوی اصولی انواع سبزی و میوه به روشهای زیرپاکسازیانگل زدائی : استفاده از مایع ظرفشوی 5-3 قطره به ازای هرلیترمیکروب کشی یا ضدعفونی : 10-5 دقیقه در یک ظرف 5 لیتری با نصف قاشق چایخوری پرکلرینشستشوی نهائی با آب سالم

اسلاید 8: پیشگیریخودار از خرید انواع مواد غذائی دست ساز از ددست فروسان به ویژه بستنی ، آب میوه .........پرهیزه از مصرف آب غیر مطمئن و آلودهجوشاندن آب مشکوک به مدت یک دقیقه و اسفاده از کلر مادرتهیه یخ از مکانهای بهداشتیدفع مناسب فاضلابخودداری از مصرف سبزی و سالاد در رستورانهاخوداری از شنا دررودخانه ها و آب های راکدخودداری از نگهداری مواد غذائی خام و پخته در مجاورت همکنترل حشرات و جوندگانجمع آوری و دفع بهداشتی زباله ها

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید