پاورپوینت دفاع بررسی اثرات ترکیب های عصاره های گیاهی و محرک افزایش ضخامت پوسته بر عملکرد بیوشیمیایی، ایمنی و خصوصیات کیفی تخم مرغ در مرغهای تخمگذار
اسلاید 1: بررسی اثرات ترکیبهای عصارههای گیاهی و محرک افزایش ضخامت پوسته بر عملکرد بیوشیمیایی، ایمنی و خصوصیات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار
اسلاید 2: فهرست مطالبمقدمه و هدفکلیات و مروری بر پژوهشهای انجام شدهمواد و روش هانتایج و بحثنتیجه گیری و پیشنهاداتمقدمه و هدفکلیات و بررسی منابعمواد و روش هانتایج و بحثنتیجه گیری و پیشنهادات
اسلاید 3: مقدمهIntroduction
اسلاید 4: نتایج و بحثنتیجه گیری مواد و روش بررسی منابعمقدمه پیشنهاداتصنعت مرغداری به عنوان تهیه کننده مواد غذایی پروتئیندار از شرایط و جایگاه ممتازی برخوردار است.تغذیه صحیح چه از لحاظ اقتصادی و چه از نظر سلامتی نقش اساسی را در پرورش طیور ایفاء میکند. امروزه به کیفیت تخممرغ بیش از هر زمان دیگری توجه میشود.دستکاریهای تغذیهای، از راههای اولیه در تلاش برای تصحیح مشکلات کیفی پوسته تخممرغ میباشد.5
اسلاید 5: بررسی اثرات استفاده از گیاهان دارویی و محرک افزایش ضخامت پوسته بر صفات عملکردی تولید و کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذاربررسی اثرات استفاده از گیاهان دارویی و محرک افزایش ضخامت پوسته بر برخی فراسنجههای ایمنی و بیوشیمیایی مرغهای تخمگذاراهداف طرح6
اسلاید 6: بررسی منابع
اسلاید 7: ظهورآنتیبیوتیکهای محرک رشداستفاده از آنتیبیوتیکها در تغذیه دام و طیور به عنوان محرک رشد و سلامت از اواسط دهه 1950 به بعد با مجوز سازمان غذا و دارو (FDA) در ایالات متحده به کار گرفته شد. 8
اسلاید 8: نتایج و بحثنتیجه گیری مواد و روشها بررسی منابعمقدمه پیشنهاداتمکانیسم عمل آنتیبیوتیکهای محرک رشدمکانیسم عمل:ممانعت از رشد پاتوژن ها و ایجاد محیط مناسب برای باکتری های مفیدکاهش تعدادی از میکروارگانیسم های رودهکاهش تولید متابولیت های میکروبیاز بین بردن میکروارگانیسم های مضر که باعث تحریک سیستم ایمنی می شود.پیشگیری از بیماری های حاد پاتولوژیکی 9
اسلاید 9: نتایج و بحثنتیجه گیری مواد و روشها بررسی منابعمقدمه پیشنهاداتمعایب استفاده از آنتیبیوتیکهای محرک رشدباقی ماندن باکتریها در طیور و انتقال آن به انسان، اثرات ایمونوپاتولوژیک، خود ایمنی، سرطان زایی و موتاژنیک، اختلالات تولید مثلی، سمیت زایی برای مغز استخوان و آلرژی10
اسلاید 10: ترکیبات جایگزین آنتی بیوتیک در تغذیه طیور نتایج و بحثنتیجه گیری مواد و روشها بررسی منابعمقدمه پیشنهاداتاسیدهای آلیپروبیوتیکپری بیوتیکسین بیوتیکگیاهان دارویی 11
اسلاید 11: اکسیداسیون پایینتر اسیدهای آمینهعمل شبیه آنتیبیوتیک در برابر میکروارگانیسمهای رودهای با کاهش ضخامت ویلی و در نتیجه کاهش متابولیسم پروتئین سلول رودهافزایش فعالیت آنزیمهای هضمیافزایش مصرف خوراک به علت خوشخوراکی جیرهنتایج و بحثنتیجه گیری مواد و روشها بررسی منابعمقدمه پیشنهادات اثرات استفاده از گیاهان دارویی در تغذیه طیور 12
اسلاید 12: گیاهان خانواده نعناعیان (Laminaceae)گیاهان خانواده چتریان (Apiaceae) نتایج و بحثنتیجه گیری مواد و روشها بررسی منابعمقدمه پیشنهاداتگیاهان دارویی مؤثر در تغذیه طیور Thymus vulgarisآویشن Mentha longifolia (L.) پونه کوهی Foeniculum vulgare رازیانه 13
اسلاید 13: اسیدهای آلی و اثرات استفاده از آنها در تغذیه طیور اسیدهای آلی اسیدهای ضعیفیاند که به طور کامل در آب تفکیک نمیشوند. به علت قابلیت حل بالا و خاصیت ضد باکتریایی، به عنوان نگهدارنده خوراک به کار میروند. موجب بهبود در جذب مواد معدنی میگردند.مدت زمان ماندگاری پروتئینها را از طریق کاهش دفع مواد مغذی نیتروژندار، افزایش میدهند. با کاهش pH دستگاه گوارش و تغییر در فلور میکروبی آن، موجب مهار رقابت بین میکروارگانیسمهای بیماریزای روده و میزبان، افزایش مواد مغذی قابل دسترس و بهبود عملکرد طیور میگردند مهمترین اسیدهای آلی مورد استفاده در صنعت طیور شامل اسید استیک، اسید پروپیونیک، اسید فرمیک، اسید لاکتیک، اسید سیتریک، اسید بنزوئیک، اسید بوتیریک، اسید مالیک، اسید فوماریک و... میباشد.نتایج و بحثنتیجه گیری مواد و روشها بررسی منابعمقدمه پیشنهادات14
اسلاید 14: نتایج و بحثنتیجه گیری مواد و روشها بررسی منابعمقدمه پیشنهاداتاسید پروپیونیکاسید پروپیونیک با فرمول شیمیایی CH3CH2COOH بطور وسیعی به عنوان افزودنی در خوراک طیور کاربرد دارد. نمکهای اسید پروپیونیک به عنوان نگهدارنده در صنایع غذایی استفاده میشوند.15
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.