talkh_mesle_chay_tabaye

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “چای”

چای

اسلاید 1: www.tabaye.irwww.tabaye.ir

اسلاید 2: تلخ مثل چای؛ تلخ تلخ مثل حقیقت

اسلاید 3: مقدّمه:«چای»، دوّمین نوشیدنی ایرانی ها پس از آب است.با آن که از رسانه های جمعی، اخبار زیادی درباره منافع نوشیدن چای می شنویم؛ امّا گهگاه درهمین رسانه ها، خبرهایی مبنی بر مضرّ بودن چای هم پخش می شود.در این شرایط این سوال پیش می آید که بالاخره نوشیدن چای مفید است یا مضرّ؟ به عبارت دیگر، چای، آری یا خیر؟پاسخ این سوال برمبنای اصول طبّ اسلامی وسنّتی ایران، منفی است.برای آن که دقیقاً متوجّه شویم که که حقیقت ماجرا از چه قرار است؛ باید به نکات ذیل توجّه کرد:

اسلاید 4: ۱- تجارت چای درسطح جهان، تجارتی بسیار بزرگ و سودآور است.طبیعتاً در چنین شرایطی، شرکتهای بزرگی که از راه این تجارت، میلیونها دلار درآمد دارند؛ به آسانی اجازه نمی دهند نتایج تحقیقاتی که مضرّات چای را روشن می کنند؛ به گوش مردم جهان برسد.

اسلاید 5: 2- معمولاً هیچ حیوانی حاضر به خوردن چای نیست ولذا، مزارع چای نیاز به سمپاشی وآفت کشی ندارند.در واقع، بوته چای جزء معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، هیچ آفت جدی طبیعی ندارد.

اسلاید 6: ۳- چای، بومی کشور ما نیست و یک گیاه وارداتی است.این گیاه، در اوایل دوره قاجار توسّط شخصی به نام کاشف السّلطنه به طور رسمی از هند وارد ایران شد و با همکاری دربار، کشت و نوشیدن آن رواج داده شد.در نامه ای که جمعی از علمای آن دوران به دربار قاجار نوشته اند آمده است: «چرا می خواهید گیاهی را در ایران رواج دهید که حتی الاغها از نزدیک شدن به مزارع آن خودداری می کنند! چای مولد سودا در بدن و سودا مقدمه سرطان است.»ابن سینا، چای سیاه را پست ترین نوع چای می داند و لذا اگر اقدامات تبلیغی استعمارگران نبود، به طور طبیعی هیچ گاه مصرف چای در ایران باب نمی شد.

اسلاید 7: ۴- چای، آلودگی های مختلف موجود در محیط را به خود جذب می کند.به همین دلیل هم هست که برای رفع بوی بد دهان یا به عـنـوان بـوگـیـر یخچال از آن استفاده می شود.بنابراین با مصرف چای، آلودگی های جذبی آن نیز وارد بدن ما می شوند.

اسلاید 8: 5- چای، مـیـزان اسـیـد مـعـده را افـزایش می دهد و به این ترتیب، باعث بروز تدریجی زخم در دستگاه گوارش( زخم های معده و اثنی عشر) می شود. احساس هضم بهتر غذا پس از نوشیدن چای، به همین دلیل است.

اسلاید 9: ۶- چای، با افزایش اسید خون، باعث حل شدن کلسیم موجود در استخوان ها و ورود آن به خون می شود.از عوارض این مورد میتوان به پوکی استخوان و رسوب کلسیم برداشت شده از استخوانها در مناطق غیر طبیعی (که سبب بیماری هایی ازجمله خار پاشنه و تومورهای کلسیمی مغز و سنگ کلیه میشود) اشاره کرد.

اسلاید 10: 7- چای بر طبق معیارهای طبّ قدیم، مادّه ای «سودازا» است.تجمّع سودا در بدن، باعث بروز بیماری های مختلفی از جمله انواع سرطانها، بیماری های پوستی و بسیاری از بیماری های روحی و روانی می شود. 8- نقش چای در ایجاد «کم خونی »، غیرقابل انکار است.«تانن» موجود در چای با آهن ترکیب و ایجاد رسوب می‌ کنند که این رسوب به دلیل درشتی و سنگینی مولکول، در بدن غیر قابل جذب است.

اسلاید 11: ۱۰- اعتیادآوربودن چای از موارد مسلّم و واضحی است که نیاز به اقامه دلیل ندارد.این مساله از سویی به دلیل وجود مواد اعتیادآور طبیعی در چای-ازجمله کافیین- است و از سویی می تواند مویّد جدّی بودن این ادّعا باشد که برخی تولید کنندگان چای در بعضی کشورها، برای حفظ مشتریان خود به چای، مواد افزودنی اعتیادآور اضافه می کنند.

اسلاید 12: ۹- بیماری های قلبی- و از جمله، لقّی یا پرولاپس دریچه میترال، طپش قلب، آنژین قلبی و فشار خون- از دیگر ثمرات نوشیدن مستمرّ چای هستند.این اثرات ناشی از ورود همیشگی موادّی مثل کافیین، تیین و گزانتین به بدن با نوشیدن عادتی چای هستند.در یک بررّسی آماری از بیماران قلبی در بیمارستان شهید رجایی تهران مشخّص شد که تمام این بیماران، بدون استثناء، چای زیادی مصرف می کردند.

اسلاید 13: ۱۱- تانن موجود در چای، قدرت ادرارآوری بسیار بالایی دارد.این اثر باعث دفع بیش از حدّ مایعات بدن شده؛ پلاسما را غلیط می کند.با غلظت پلاسما، فعّالیت طبیعی آنزیم ها مختل شده؛ دفع موادّ زاید از بدن دچار اشکال می شود.ادرار آوری تانن، در طولانی مدّت می تواند باعث فرسودگی سلّول های اپی تلیال کلیه و کاهش تدریجی عملکرد کلیوی شود.تیوبرومین موجود در چای نیز با اثراتی مشابه، تعادل مایعات بدن را بر هم می زند.

اسلاید 14: 12- هر فنجان چای محتوی ۶۰ تا ۷۵ میلی گرم «کافیین» است که LDLیکی از چربی های بد خون را افزایش می دهد.این اتّفاق می تواند مقدّمه ای برای سکته های قلبی و مغزی باشد.۱3- «تیین» موجود درچای، با تحریک اعصاب سمپاتیک و افزایش ترشح آدرنالین، سبب کاهش منیزیوم داخل سلول می شود.منیزیم از یون های مورد نیاز بدن و ازجمله عوامل ضدّسرطان موجود در سلّول هاست.

اسلاید 15: 14- از دیگر مضرّات چای می توان به این موارد اشاره نمود:سردردهای میگرنی؛ یبوست؛ ضعف حافظه؛ انواع ناراحتی های پوستی و ازجمله ریزش مو؛ آفت دهان؛ بزرگ شدن کیسه صفرا؛ لکه و زردی دندان؛ گرفتگی های عضلانی؛ سوزش مچ دست و پا؛ لاغری (بر اثر اختلال در متابولیسم بدن)؛ حسّاسیت، زودرنجی و تحریک پذیری(به ویژه به دلیل اثرات ناشی از کافیین، تیین، تیوبرومین و گزانتین موجود در چای)؛ داغ شدن کف پا و ….

اسلاید 16: خلاصه آن که بر طبق بعضی نظرات، تا ۷۰بیماری مختلف، با نوشیدن مـداوم چـای در ارتـباط هـسـتـنـد. « ابن سینا» اعتقاد داردکه «چای سیاه»، «اسفل چای ها» یعنی بدترین نوع چای است و…با تمام این اوصاف آیا باز هم حاضر هستید با نوشیدن هر فنجان چای، انبوهی از موادّ بیماری زا را وارد بدن خود نمایید؟

19,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید