کسب و کار مدیریت و رهبری

کلیدهای طلایی کار تیمی

Kare_Timi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “کلیدهای طلایی کار تیمی”

کلیدهای طلایی کار تیمی

اسلاید 1: کلیدهای طلایی کار تیمیمؤلف: یان فلمینگمترجم: مریم تقدیسی

اسلاید 2: مقدمه در دنیایی که در حال تحول است، تیم ها به دلایل متفاوتی تشکیل می شوند و مردم نیز در جریانی مداوم به این تیم ها ملحق ، یا از آنها جدا می شوند.چالشی که سرپرست تیم با آن درگیر است، شناسایی مهارتها ، ایجاد هماهنگی و حفظ تمرکز در مدت زمانی فشرده است. اغلب تیم ها به ندرت از کارایی مؤثر و مطابق با برنامه ریزی برخودارند. منابع و اطلاعات فراوانی برای تشکیل تیم ها در دسترس است، که اکثرآن ها برای شروع کار طراحی شده اند. غالباً به آنچه درمراحل بعدی اتفاق می افتد پرداخته نمی شود .زمانی که همه انتظار دارند کار به نتیجه برسد ، به جای آن با مشکلات روبه رو می شوند. با توجه به موارد زیر ، نیاز به تیم و کار تیمی هیچ گاه به این اندازه از اهمیت برخوردار نبوده است:انتظار بیشتر مشتریمحصولات و خرید و فروش های پیچیده تربی ثباتی بیشتر در تجارت

اسلاید 3: تیم چیست؟ توصیف های متفاوت از تیمهمکاری تعدادی از افراد ، به طوری که پیشرفت شان از مجموع «پیشرفت» تک تک افراد بیشتر باشد.گروهی فعال از افرادی متعهد به دستیابی به اهداف مشترک ، که به نحوی مطلوب با هم کار می کنند از آن لذت می برند وبه نتایجی با کیفیت بالا می رسند و... انواع تیم تیم ها اشکال متفاوتی دارند از جمله:تیم کاریتیم برنامه ریزی شغلتیم های خدمات مشتریتیم های فروشتیم های خود گردان

اسلاید 4: توان بالقوه تیم تیم هایی که افراد آن به نحوی مؤثر با هم کار می کنند:نسبت به افرادی که تنهایی کار می کنند ، از نتایج مطلوب تری بهره مند می شوند.نسبت به گروه های بزرگ تر ، از انعطاف بیشتری برخوردارند.بیشتر از افراد منفرد خطر تقبل می کنندودر مسائل بیشتری کندوکاو می کنند. تیم در مقابل گروهگرچه گروه ها می توانند به موفقیت دست یابند ، ولی از کارایی افراد یک تیم برخودارند نیستند.مردم عقیده دارند که گروه ها پس از مدتی خود به خود تبدیل به تیم می شوند.بیشتر وقت ما در گروه های مختلف ، در سر کار، در خانه ودر زمان فراغتمان صرف می شود ، حال آن که در تیم ها استفاده از وقت به معنای واقعی کلمه صورت می گیرد.

اسلاید 5: تشکیل تیم در مقابل فعالیت های تیمی تشکیل تیم با فعالیت های تیمی فرق می کند. زمانی تقاضای تشکیل تیم می شود که فعالیت تیمی مورد نیاز باشد.از تیم سازی برای تشکیل تیم های جدید یا مروری بر نحوه عملکرد تیم های موجود استفاده می شود.فعالیت های تیمی موجب موفقیت و ترغیب تیم می شود ، ولی هرگز به تنهایی برای تشکیل تیم کافی نیست.فعالیت تیمی یک فرایند است نه یک هدف. چه زمانی به تیم نیاز داریم؟زمانی که سعی می کنید برای مشکلاتی که کسی به تنهایی برای آنها راه حل نمی شناسد، راه حل پیدا کنید.زمانی که در کاری بی ثباتی به چشم می خورد. تنها در صورت لزوم به یاد داشته باشید تشکیل تیم پاسخ همه نیازهای تشکیلاتی و شغلی نیست. مسئله مهم این است که اگرتیم ها اشتباه بکار گرفته شوند، موجب هدررفتن وقت و انرژی می شوند.

اسلاید 6: مشکلاتی که تیم ها با آن روبه رو هستند1- زمانی که الگوی کاری موجود نباشد بدون الگوی کار، کسی نیست که از او پیروی شود. در این فرهنگ تیم سازی کار ساده ای نیست. اما تا وقتی بتوانند چیزهایی را که اتفاق می افتد درک کنید، تیم سازی امکان پذیر است.2- عملکرد ارزیابی نمی شود تشکیلات عملکرد را ارزیابی نمی کند چون کارایی تیم مستلزم شرکت افراد در چالش اجرایی دشوار و پر زحمتی است، که برای همه دست اندرکاران آن معنادار تلقی می شود. صادقانه بگویم کار زیادی از دست شما ساخته نیست.3- تیم های متعدد تیم ها به عنوان پاسخی برای هر گونه شرایطی مطرح می شوند.4- تأکید بر افراد سازمان ها افراد را می شناسند نه تیم ها را.

اسلاید 7: 5- فرهنگ رقابت فرهنگ سازمان، همکاری را ترغیب نمی کند.6- افراد متعدد تیم از افراد بسیاری تشکیل شده است .هرچه تعداد بیشتر باشد: برقراری ارتباط با آنها مشکل تر خواهد بود.چگونه یک تیم تشکیل دهیم؟استفاده از تجربه های پیشین به تیم هایی بیندیشید که قبلاً عضوی از آنها بوده اید.اگر از یک تیم موفق بوده اید، احتمال این که بتوانید شرایطی برابربرای تیم جدیدتان ایجاد کنید، بسیار کم است.مشورت با کارشناسان تیم های موفق از ابتدا توسط افرادی رهبری می شوند که می دانند چه می خواهند و قادرند آن را به دیگران هم انتقال دهند ، تا به اهداف بزرگی دست یابند. شناسایی تجارب و مهارت ها در یک دنیای ایده آل، تیمی مؤثر و کارآمد تلقی می شود که دارای آمیزه ای متعادل از مهارت وتجربه باشد.

اسلاید 8: بدانید چرا آنجا هستیددر ذهن خود روشن کنید که چه چیزی از شما خواسته شده است.مقاصد نکات عمده ای هستند که نیرو، روحیه ، اشتیاق و مهارت های افراد را بر می انگیزند.به یادداشته باشید که یک چالش اجرایی دشوا رو پرزحمت می تواند یک تیم ایجاد کند. شرکت دادن دیگراناطمینان حاصل کنید که تیم می داند به چه چیزی می خواهد دست یابد.مطالب را به افراد خود منتقل کنید.این اولین فرصت شما برای الهام بخشیدن به افرادتان وترغیب آنها به شرکت در این پیشنهاد است!از روش های متفاوتی استفاده کنید.به یادداشته باشید که ما از را حواس مختلف خود دریافت می کنیم: بینایی، شنوایی و لامسه.از نظریه به اهدافرمزکارلزوماً این نیست که مجموعه ای ازمقاصدواهداف نوشته شده داشته باشیم.

اسلاید 9: قبل ازملاقات با اعضای تیم در مورد مسائل تأمل کنید و هدفتان مبادله افکار باشد. به افراد نقش بدهید در تیم هایی که خوب کار می کنند:نقشی که افراد به عهده دارند برایشان روشن است.نقش ها ممکن است تداخل داشته باشند ولی تضاد ندارند.تلفیق نقش ها و مهارت ها برای کار مورد نظر کافیست. بهترین روش را پیدا کنیدافراد را ترغیب کنید که تجاربشان را با هم درمیان بگذارند، تا بتوانند به عنوان یک گروه بهترین راه سازماندهی تیم را بیابید. برمبنای مقررات کم تر وشرایط ساده ترعمل کنید، چون مقررات زیاد موجب کاهش آزادی و مسئولیت می شود.جلسات تیمی برای برگزاری جلسات تیمی اهمیت خاصی قائل شوید. تیم برای تصمیم گیری به سیستم نیاز دارد.هنگامی که اعضازمانی برای اندیشیدن داشته باشند،مسائل ضروری را در می یابند.

اسلاید 10: تفریح کنیدگاهی کارها بیش از حد جدی می شوند برای لذت بخش ترو هیجان انگیزترشدن کار و مشتاق ترشدن افراد اقداماتی را انجام دهید. رهبری تیم رهبری چیست؟ رهبری یعنی نفوذ روی افراد، به طوری که آنها به سمت مقاصد واهداف مورد نظر راهنمایی شوند. رهبر غایب کیفیت رهبری، کل سازمان را تحت تأثیرخود قرار می دهد با این حال این امرغالباً در سازمان ها به چشم نمی خورد.اداره کردن در مقابل رهبریاداره کردن یعنی تعیین ساختاری برای اجرای برنامه ریزیرهبری عبارتست از: ایجاد تغییر در روش هاوتولیدات در جهت به وجود آوردن رقابت در سازمان ها.

اسلاید 11: رهبریرهبرانبه امور تحقق می بخشند.خطر می کنند.مسئولیت پذیرند.به نتایج مطلوب دست می یابند.آیا می توان رهبری را یاد گرفت؟ تحقیقات نشان می دهد که این خصوصیات فردی نیست که موفقیت رهبریک تیم را تعیین می کند، بلکه روشی است که یک رهبر به وسیله آن وظایف وروابط رابا هم ادغام می کند وبه افراد روحیه وانگیزه می دهد تا بتوانندبه اهداف مورد نظر دست یابند. برای آغاز کردن به تجارب خود رجوع کنید. درک رفتار گروه در جریان آنچه در گروه رخ می دهد قرار گیرید. تفاوت میان محتوا و فرایند را تشخیص دهید.

اسلاید 12: باهوشیاری و درک شرایط می توانید جلوی مشکلات را بگیرید قبل از این که از کنترل خارج شوند. نشان دادن رهبری نکته اساسی در کارهای تیمی نشان دادن رهبری وترغیب افراد به فعالیت های تیمی از طریق موارد زیر است:چالشی معنادار و محرک در اختیار افراد گذاشته شودایجاد فرصت برای کار با یکدیگرترغیب افراد قوی تر در کمک به افراد ضعیف تر نوبتی کردن کارها و وظایفاداره کردن مشکلات تیم ما یک تیم نیستیم برای تشکیل تیم، گروه باید مراحلی از رشد و پیشرفت را پشت سر بگذارد. به عقیده برخی از نویسندگان یادگیری به شکل زیر است:«تشکیل، معیارپذیری، درگیری، اجرا»

اسلاید 13: تشخیص این که یک گروه در چه مرحله ای قرار گرفته است اغلب دشوار به نظر می رسد، ولی می توان برخی از رفتارهاو مراحل را در گروه شناسایی کرد. از گروه تا تیم مرحله اول: تشکیل به دنبال افرادی باشید که مؤدب اند، چیزی نمی گویند، زیاد حرف می زنند و یکدیگر را محک می زنند. مرحله دوم: درگیری برای پیشرفت گروه ، باید با مسائل به نحوی که برای تیم کارآمد باشد، برخورد کرد، به توافق رسید و مشکلات را حل کرد. مرحله سوم:معیارپذیری صرف سازمان دهی تیم نمایانگر این است که به مسائل کاری تیم پرداخته شده و سطوح مهارت های اعضا شناسایی شده است. در این مرحله خطر لغزیدن گروه به مرحله درگیری وجود دارد. صرف اقدام به تلاش برای تحقق کار می تواند ایده ها ارزش ها وشیوه کاری را که قبلاً تثبیت شده زیر سؤال ببرد.

اسلاید 14: مرحله چهارم: اجرا در مرحله اجرا رهبر تیم کارهای زیادی می تواند برای ترغیب فعالیت های گروهی انجام دهد. تضاد تضاد اغلب می تواند برای یک گروه تأثیری مثبت داشته باشد. این امر می تواند موجب ابداع ایده های جدیدوایجاد مسائل جدید شود. تضاد امری طبیعی است.مهارت می تواند آن را به نیروی خلاقیت مبدل کند. یکی از مسائلی که موجب توانایی تیم می شود، تعداد اعضا، عقاید و تجارب است که گاهی می تواند از کنترل خارج شود. معمولاً برخورد با تضادهای ایجاد شده در تیم به عهده رهبر تیم است. راه های بسیاری برای برای کنترل تضاد وجود دارد از جمله: رقابت، مشارکت، مصالحه ، ممانعت، سازگاری. روش رهبری رهبران بزرگ مایلند از پیش رهبری کنند وروش آنها می تواند تأثیری شگرف بر تیمشان داشته باشد. شاید بزرگترین اشتباه این باشد که کسی یک روش را در همه موارد بکار گیرد.

اسلاید 15: عدم تعادلبدون تلفیق مهارت های لازم برای ایجاد یک تیم متعادل نمی توانند زیاد پیش بروید در تیم موفق شما به کسی نیاز دارید که:مبتکر باشدبنشیندجهت بدهد واتحاد ایجاد کند افراد را سازماندهی کند و نیازهای گروه را پیدا کندنگران برنامه ریزی ها، مهلت ها واشتباهات باشد و اوضاع را تحلیل کند حفظ تعادل در تیمی که از تعادل مناسبی برخودار باشد افراد نقش یکدیگر را پوشش می دهند. کمبود مهارت ها اگر تیمی قدرت اجرایی لازم را ندارد، احتمالاً افراد آن از مهارت های اساسی برخوردار نیستند یا تلفیق ودامنه مهارت ها برای کار کافی نیست.

اسلاید 16: نادیده گرفتن امور اجرایی اگر امور اجرایی مطابق با استاندارهای لازم نباشد، احتمال زیادی وجود دارد که تیم نتواند به اهداف مورد نظر خود دست یابد. فقدان انظباط تیم برای داشتن ساختار، نیاز به مقررات و حد معینی انضباط دارد. کمبود ایده هاخلاقیت و ابتکار لازمه هر تیمی است. ایده ها و راه حل های جدید برای غلبه بر مشکلات دنیای امروز نیاز اساسی به نظر می رسند. عوامل مورد نیاز دیروز ممکن است امروز هم مورد استفاده قرار گیرند، بدون شک فردا مورد استفاده نخواهند بود . محل های پراکنده بدون شک گرئآوری گروهی از افرادی که به عنوان یک تیم می اندیششند و کار می کنند در صورتی که همه آنها دریک محل کار کنند بسیار آسان تر است. هر قدر آنها از لحاظ فیزیکی دور از هم باشند، کارکردن آنها به عنوان یک واحد مشکل ترمی شود.

اسلاید 17: اشتیاقی برای تیم وجود نداردعدم علاقه در اثر عوامل متعددی در تیم ایجاد می شود. نمی توانید مردم را وادار به تشکیل تیم کنید. کاری که می توانید انجام دهید این است که بکوشید متقاعدشان کنید که همکاری و مبادله مهارت ها و تخصص ها برایسان سودمند است. تیم های موفق تشخیص تیم های موفق را با توجه به موارد زیر می توان تشخیص داد:تعهدشان در برابر یکدیگر ودر برابر اهداف مورد نظرمحیط ایجاد شده در تیمصداقتی که افراد به خرج می دهندنتایجی که به آن دست می یابندچگونه رهبری کنیماغلب بهترین راه این است که رهبری نکنیم! در این مرحله از رشد گروه روش کار باید بیشتر تؤام با عدم مداخله باشد، نه با مداخله.

اسلاید 18: خطرات تیم های موفق به مخاطره خواهند افتاد اگر:شهرت خوبی کسب کرده باشندو بر پیروزیشان تکیه کنند.به کسی مقام ندهند و شرایط را برای ورود افراد تازه وارد دشوار کنند.وقت زیادی را صرف مسائل داخلی تیم کنندواز رویدادهای بیرون غافل بمانند. گروه اندیشی زمانی رخ می دهد که: فرهنگ تیم آن قدر قوی شود که اعضا فقط به گروه بیندیشد وکار را نادیده بگیرند.اهمیت همبستگی، برتوانایی منطقی اندیشیدن، تقدم یابد.اندیشه نهایی زمان ، تلاش، مهارت و سخت کوشی چشمگیر است که تیم های موفق می سازد. پس، موفق باشید.

20,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید