پزشکی و سلامت بیماری‌ها

آلرژی غذایی (IgE-mediated food allergy)

hassasiyate_ghazaei

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [1 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “آلرژی غذایی (IgE-mediated food allergy)”

آلرژی غذایی (IgE-mediated food allergy)

اسلاید 1: IgE-mediated food allergy

اسلاید 2: Presented by: Lotfollah BehrooMaster of Science in Nutrition & Diet therapy+ undergraduate in Laboratory Sciences

اسلاید 3: فصل اول:کلیات وپیشینة تحقیقفصل اول:کلیات وپیشینة تحقیق

اسلاید 4: What and how make(s) us sick?“Enemies” in the environment in the form of microbes and chemicals are constantly attacking our bodies, disrupting homeostasis. INTRODUCTION

اسلاید 5: Origin & Definition IMMUNITY“Immunitas” Roman soldiers: means exemption from paying taxesImmunity: means exemption from; Infections/InfestationsRogue cells/ CarcinomiasX

اسلاید 6: OUR ACTIVE IMMUNE RESPONSESInnate Immunity- invariant (generalized)- early, limited specificity- the first line of defenseAdaptive Immunity- variable (custom)- later, highly specific- ‘‘remembers’’ infection1. Barriers: skin, tears2. Phagocytes: neutrophils, macrophages3. NK cells and mast cells4. Complement and other proteinsAPCs present Ag to T cells2. Activated T cells provide help to B- cells, and kill abnormal and infected cells3. B cells produce antibody specific for antigen

اسلاید 7: T helper (CD4+ ) SubsetsTh0IFN-gIL-2LTTh1Th1 responseCellular ImmunityDTHAntigenAPCIL-12Th2 responseHumoral ImmunityAcute Hypersensitivity (Allergy)IL-4IL-10IL-13IL-5IL-6Th2IL-4

اسلاید 8: Causes of Immune dysregulation Hormones Infection, inflammation Adverse nutritional impacts old Age Parasites Stress Toxins

اسلاید 9: كليد اصلی، و مركز تمام پاسخ‌هاي ايمني ”غير اختصاصي و اختصاصي“التهاب می باشد.

اسلاید 10: (INFLAMATION) از کلمه لاتین inflamers=to set on fireبه معنای نهادن در آتش، مشتق شده است وبه وقایع سلولی-مولکولی که در بافتهای عفونی و آسیب دیده رخ می دهند، اطلاق می گردد. What is Inflammation?

اسلاید 11: presence of the following five factors:Heat (calor)Redness (rubor)Swelling (tumor)Pain (dolor) Dysfunction (functio laesa)Classic definition:

اسلاید 12:

اسلاید 13: An “Inflammatory” reaction

اسلاید 14: Examples of underlying factors that contribute to “Inflammation” Increased toxin exposurePresence of a “leaky gut” Chronic infections Genetic predisposition Insulin resistanceAllergies

اسلاید 15: Sometimes; immune system homeostasis is disrupted on its own!..it may react to self proteins as with autoimmune diseaseit may over-react to antigens such as with allergiesit may under-react as with human immunodeficiency virus infection (HIV)Immune illusion

اسلاید 16: “ What are Allergies”????Allergies are hypersensitivities to substances such as foods, pollens, insect stings, or animal danders, that are normally not harmful.Weak antigens such as these are called allergens.The response can cause some degree of tissue damage.Now…

اسلاید 17: Immediate (Acute) Allergic ResponseCan occur within seconds after contacting an antigen.Are caused by IgE antibodies attaching to mast cells and basophils; these cells then release histamine which causes the symptoms of allergies, some of which are severe.Anaphylactic shock is a severe reaction characterized by a sudden life-threatening drop in blood pressure.

اسلاید 18: Who makes the immunoglobulin IgE? Picture credit: used with permission from Dr. Gary E. Kaiserhttp://www.cat.cc.md.us/courses/bio141/lecguide/index.htmlThe allergen enters the body and is recognized by sIg on a B-lymphocyte. The B-lymphocyte proliferates and differentiates into plasma cells that produce and secrete IgE against the allergen.

اسلاید 19: What’s next?Picture credit: used with permission from Dr. Gary E. Kaiserhttp://www.cat.cc.md.us/courses/bio141/lecguide/index.htmlThe next time the allergen enters the body, it cross-links the Fab portions of the IgE bound to the mast cell. This triggers the mast cells to degranulate, that is, release their histamine and other inflammatory mediators.

اسلاید 20: 1) Vasoactive amines2) Plasma proteases 3) Lipid Mediators (eicosanoids)4) Cytokines & Chemokinescoagulation factors,Kinins &complement systemHistamineMediatorsIL-1, IL-6,IL-8 &TNF prostaglandins, Leukotriene & PAFasasasas

اسلاید 21: HistaminesTransient vasodilation (10-15 min later)Increased vascular permeability Mast cells - & Basophils- degranulationVasoactive amines

اسلاید 22: Arachidonic Acid (in cell membranes)Free AAPhospholipase A-2Cyclo-oxygenase PathwayLipoxygenase PathwayProstaglandins&ThromboxanesLeukotrienes

اسلاید 23: Any abnormal clinical response attributed to ingestion, contact or inhalation of any food, a food derivative or a food additive. Adverse reactions to food

اسلاید 24:

اسلاید 25: Immunologic adverse reactions to food Immunologic sensitizationRe-exposure to sensitizing proteinManifestations of “food allergy”Signs and symptoms in target organsSkin, GI, Lungs

اسلاید 26:

اسلاید 27: آلرژي غذايي يک واکنش باليني ناگوارِِ تکرارپذير متعاقب خوردن آلرژن هاي رژيم غذايي توسط فردی است که قبلاً نسبت به آلرژن هاي مزبور حساس شده است. مطابق تعریف؛ آلرژي غذايي بواسطه ي يک پاسخ غير طبيعي، مبالغه‌آميز و زیانبار سیستم ایمنی مخاطی ميانجيگري مي‌شود.Food allergyDefinition

اسلاید 28: 90%PeanutTree nutsMilkEggSoyFishShellfishWheat 10%Hundredsof othersFood Allergies: Major Allergens

اسلاید 29: How prevalence is food allergy?More than 160 foods have been associated with allergic reactions. Experts agree that allergies in developed countries are becoming more common.In the U.S., food allergies afflict 3-4% adults and 6-8% children.100-175 people in the U.S. die each year.Death generally results from anaphylactic shock, often to peanuts or tree nuts.C&EN/January 7, 2002 page 21.

اسلاید 30: Peanut: Although it is often discussed with nuts, peanuts are actually a legume, along with dry beans, peas and lentils. One ounce of roasted peanuts provides about 10% of the daily value for folatePROTEINSCARBOHYDRATESLIPIDSASHESWATER24.9(23.8-26.0)23.4(21.6-25.2)42.7(37.3-49.9)2.3(2.2-2.4)6.7(3.9-9.5) Danish Food Composition Databank. The composition of dried peanut (dried Arachis hypogaea L.). Danish Food Composition Databank, 2004.جدول: محدوده ي طبیعی محتوای بادام زمینی (%)

اسلاید 31: Symptoms of Food AllergyPruritic rashes Hives Angioedema NauseaVomitingAbdominal crampsDiarrheaLaryngeal edemaAsthma/rhinitis Anaphylaxis

اسلاید 32: Diagnosis Of Food AllergyHistoryFood(s) / Quantity / Timing / Reproducibility Validated by challenge in 30-40% of casesSkin testsFalse positive results are common.Best use is as a negative predictor.RAST Consider for those with cutaneous involvement.CAP-FEIA (Fluorescein Enzyme Immunoassay)

اسلاید 33: DIAGNOSIS OF FOOD ALLERGY (Continued)Endoscopy and biopsyDouble-blind placebo-controlled food challenges: golden standard

اسلاید 34: Traditional Prevention StrategiesNutritional strategies recommended for decreasing risk in the general pediatric population:Breast feedingDelayed introduction of “solid” foods

اسلاید 35: Natural Approach to Food AllergiesIdentify underlying factorsLifestyle factorsDietary factorsSupplementation strategies

اسلاید 36: Key Lifestyle Strategies to Reduce Food AllergiesDon’t Smoke!!! Develop a positive mental attitude.Negative emotions cripple the immune response.Depression reduces activity of DNA repair mechanisms.Deal with stress effectively.Regular exposure to stress actually reduces cancer risk.Get enough sleep each night.Follow a regular exercise program.Don’t drink any amounts of alcohol.Laugh often!!!

اسلاید 37: Identify and eliminate food allergens.Eat a “rainbow” assortment of fruits and vegetables.Reduce exposure to pesticides, and eat to enhance detoxification, reactions and elimination.Reduce the intake of meat and other animal foods.Eat the right types of fats. Eat a low glycemic load diet to improve insulin sensitivity.Keep salt intake low , potassium intake HighKey Dietary Strategies to Reduce Food Allergies

اسلاید 38: “ Let food be your medicine and dont let medicine be your food ”

اسلاید 39: ?Food allergyRemedyFood allergyHow shall weproceed?Quercetin

اسلاید 40:

اسلاید 41:

اسلاید 42: بررسی متون

اسلاید 43: مطالعات مرتبط در شرايط In Vitro فیوترل و گامپِرتس در سال 1977 اثر کوﺋرستین بر ترشح هیستامین از ماست سل های حساس شده با آنتی ژن را مورد آزمایش قرار دادند. معلوم شد که کوﺋرستین اثر مهارکنندگی فوری روی ترشح هیستامین القا شده بواسطة آنتی ژن دارد . میدلتون و دِرزه ویِسکی در سال 1984 اثر مهاری فلاونوﺋیدها روی ترشح هیستامین از بازوفیل های انسانی تحریک شده با عوامل مختلف را مورد مطالعه قرار دادند. نتایج نشان دادند که فلاونول ها از جمله کوﺋرستین، ترشح هیستامین تحریک شده توسط لیگاندهای وابسته بهIgE را مهار می کنند . [i]. Fewtrell CM, Gomperts BD. Quercetin: a novel inhibitor of Ca2+ influx and exocytosis in rat peritoneal mast cells. Biochim Biophys Acta. 1977; 469(1):52-60.[ii]. Middleton E Jr, Drzewiecki G. Flavonoid inhibition of human basophil histamine release stimulated by various agents. Biochem Pharmacol. 1984; 33(21):3333-8.

اسلاید 44: پی یرس و همکارانش در سال 1984 اثر کوﺋرستین و فلاونوﺋیدهای دیگر بر ترشح هیستامین بواسطه ي آنتی ژن نیپوسترونژیلوس-برازیلینسیس را مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان دادند که، کوﺋرستین- که از نظر ساختمانی به کرومولین شباهت دارد- ترشح هیستامین آنافیلاکتیک از ماست سل های مخاط روده ي موش های صحرایی را مهار می کند (12). فوکس و همکارانش درسال 1988 در مطالعه ای، که بمنظور بررسی اثر ناهمگونی ماست سل ها در پاسخ به عوامل ضد ترشح هیستامین انجام داده بودند، نشان دادند که کوﺋرستین ترشح هیستامین را هم از ماست سل های ریه و هم از ماست سل های مخاط روده ي انسان مهار می کند . [i]. Fox CC, Wolf EJ, Kagey-Sobotka A, Lichtenstein LM. Comparison of human lung and intestinal mast cells. J Allergy Clin Immunol. 1988; 81(1):89-94.

اسلاید 45: الکساندراکیس و همکارانش در سال 1999 اثر فلاونوﺋیدها از جمله کوﺋرستین بر تجمع گرانول های ترشحی در سلول های RBL و ترشح متعاقب هیستامین از آنها را مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان دادند که کوﺋرستین ترشح هیستامین از سلول های RBLرا بطور معنی داری مهار می کند. در مطالعه ای در سال 2003 که در آن حجّاج و همکارانش ماست سل های موش صحرایی را در معرض یک آنتی ژن قرار داده بودند، کوﺋرستین آزادسازی هیستامین را 97-95 درصد مهار کرده است. [i]. Alexandrakis M, Singh L, Boucher W, Letourneau R, Theofilopoulos P, Theoharides TC. Differential effect of flavonoids on inhibition of secretion and accumulation of secretory granules in rat basophilic leukemia cells. Int J Immuno pharmacol. 1999; 21(6):379-90.[ii]. Haggag EG, Abou-Moustafa MA, Boucher W, Theoharides TC. The effect of a herbal water-extract on histamine release from mast cells and on allergic asthma. J Herb Pharmacother. 2003; 3(4):41-54.

اسلاید 46: مطالعات مرتبط در شرايط In Vivo فِرّی و همکارانش در سال 1996 در يک کارآزمايي باليني، اثرات فارماکوکينتيک فلاوونوئيد کوئرستين و اثر مهاري آن روي تيروزين کيناز در 51 بيمار سرطاني مقاوم به درمان‌هاي استاندارد را مورد بررسي قرار دادند. نتيجه‌گيري شد که کوئرستين در دوزهاي زير 1400 mg/m2 (در مقايسه با ميزان سميت داروهاي شيمي درماني) کاملاً ايمن بوده و مي‌تواند فعاليت ضد توموري داشته باشد (343). شاسکِز و همکارانش در سال1999، دریک کارآزمایی دوسوکور کنترل شده با دارونما اثر 500 میلی گرم کوﺋرستین (دوبار در روز و بمدت یک ماه) روی 30 مرد مبتلا به التهاب مزمن پروستات را مورد مطالعه قرار دادند. یافته ها معلوم ساختند که درمان با فلاونوﺋیدها بخوبی قابل تحمل بوده، نتایج بهبودبخش معنی داری از نظر علایم التهابی، در بیشتر مردان مبتلا فراهم می آورد. [i]. Shoskes DA, Zeitlin SI, Shahed A, Rajfer J. Quercetin in men with category III chronic prostatitis: a preliminary prospective, double-blind, placebo-controlled trial. Urology. 1999; 54(6):960-3.

اسلاید 47: فصل دوم:مواد وروش ها

اسلاید 48: دستگاه ها و مواد مورد استفادهELISA reader -DMSO -Evans Blue -K3-EDTA (7.5%) -PBS -pH - متر ديجيتاليVortex -- آلوم محصول شرکت Serva- بادام زمینی خاممرکز پرورش و نگهداری دانه های غذایی (صفی آباد دزفول)- بَن ‌ماري 37 درجة سانتيگراد- ترازوی آنالیتیکال با دقت 0.01 گرم- ترازوی دیجیتالی ANDGF- توكسين كلرا محصول شركت Sigma

اسلاید 49: - سر سمپلر كريستالي - سر سمپلر آبي - سر سمپلر زرد- سمپلر در اندازه‌هاي مختلف 10 ، 50 ، 100 ، و 1000 ميكروليتر- سمپلر متغير 10-20µl- سمپلر متغير 20-100µl- سمپلر متغير 100-1000µl- شيكر-فیلتر سرنگی (Syringe) 45/. میکرومتری- کوﺋرستین محصول شرکت Sigma- كيت IgE توتال محصول شرکت ICL کشور آمریکا- كيت هيستامينمحصول شرکت LDNکشور آلمان

اسلاید 50: موش های صحرایی نژاد ویستار (Wistar) خانة حیوانات مرکز تحقیقات، تکثیر و نگهداری حیوانات آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز- میکرو تیوب و لولة فالکون استریل- میکروسانتريفیوژ- نیدل گاواژ- هود ایسکرا- يخچال 4 درجه سانتيگراد- يخچال فريزر 20- درجه- يخچال فريزر 70- درجه

اسلاید 51:

اسلاید 52:

اسلاید 53: 0...4... 8/9…….16/17…….24/25……32 ……39……46……53…… 60♥ خونگیری  روند حساس سازی؛ دو روز متوالی در سه هفته ي مجزا: روز اول گاواژ عصاره ي بادام زمینی (1mg)، همراه با ادجوانت کلراتوکسین (10µg) روز دوم تزریق داخل صفاقی عصاره ي بادام زمینی (0.5µg)، همراه با ادجوانت آلوم (0.2 mL)  روند اجرای مداخله: گاواژ روزانه ي کوئرستین (50mg/Kg.BW)Ŧ تجویز (Ig) دوز تقویتی (1mg عصاره ي بادام زمینی )© چالش (Ig) غذایی (2mg عصاره ي بادام زمینی در دو دوز منقسم )دوره ي حساس سازیدوره ي تطابقدوره ي استراحتدوره ي مداخله©ŦŦ♥♥♥♥

اسلاید 54: نتایج

اسلاید 55:  Shishehbor F, Behroo L, Ghafouriyan Broujerdnia M, Namjoyan F, Latifi SM. Quercetin effectively quells peanut-induced anaphylactic reactions in the peanut sensitized rats. Iran J Allergy Asthma Immunol. 2010 Mar;9(1):27-34.

اسلاید 56:  Shishehbor F, Behroo L, Ghafouriyan Broujerdnia M, Namjoyan F, Latifi SM. Quercetin effectively quells peanut-induced anaphylactic reactions in the peanut sensitized rats. Iran J Allergy Asthma Immunol. 2010 Mar;9(1):27-34.

اسلاید 57: Figure 2. Photographs illustrate skin tests after id CPE administration at week 4 end of intervention period; Marked blue-colored bumps in the abdominal skins of the positive control & sham-treated rats (B,C), but not in those of quercetin-treated rats (A). Results represent 4 rats from each group. Shishehbor F, Behroo L, Ghafouriyan Broujerdnia M, Namjoyan F, Latifi SM. Quercetin effectively quells peanut-induced anaphylactic reactions in the peanut sensitized rats. Iran J Allergy Asthma Immunol. 2010 Mar;9(1):27-34.

اسلاید 58: Figure 3. Photographs illustrate rats footpads after ip CPE administration at week 4 end of intervention period;Quercetin prevented vascular leakage (A), markedvascular leakage (blue) was seen in the positive control & sham-treated rats (B). Results represent 3 rats from each group. Shishehbor F, Behroo L, Ghafouriyan Broujerdnia M, Namjoyan F, Latifi SM. Quercetin effectively quells peanut-induced anaphylactic reactions in the peanut sensitized rats. Iran J Allergy Asthma Immunol. 2010 Mar;9(1):27-34.

اسلاید 59:  Shishehbor F, Behroo L, Ghafouriyan Broujerdnia M, Namjoyan F, Latifi SM. Quercetin effectively quells peanut-induced anaphylactic reactions in the peanut sensitized rats. Iran J Allergy Asthma Immunol. 2010 Mar;9(1):27-34.

اسلاید 60: نمودار 1-3- مقایسه ي میزان میانگین های IgE توتال سرمِ گروه های آزمایشی مورد مطالعه در نقاط زمانی (T0)، (T2)، و (T4) C+: کنترل مثبت C-: کنترل منفی QRS: درمان با کوئرستین Sham: دارونما (DMSO 5 درصد)N=7, each

اسلاید 61: C+: کنترل مثبت C-: کنترل منفی QRS: درمان با کوئرستین Sham: دارونما (DMSO 5 درصد)N=7, each*P value = 0.000 در مقایسه با گروه کنترل منفی **P value = 0.014 و P value = 0.019 بترتیب در مقایسه با گروه های کنترل مثبت و دارونما* * ***

اسلاید 62: C+: کنترل مثبت C-: کنترل منفی QRS: درمان با کوئرستین Sham: دارونما (DMSO 5 درصد)N=7, eachنمودار 3-3- مقایسه ي میزان میانگین های هیستامین پلاسمای گروه های آزمایشی مورد مطالعه، بدنبال انجام چالش های غذایی (t4 *P value = 0.989 در مقایسه با گروه کنترل منفی **P value = 0.004 و P value = 0.029 بترتیب در مقایسه با گروه های کنترل مثبت و دارونما***

اسلاید 63: C+: کنترل مثبت C-: کنترل منفی QRS: درمان با کوئرستین Sham: دارونما (DMSO 5 درصد)N=7, eachنمودار 4-3- مقایسه ي میزان میانگین های امتیازات علایم آنافیلاکتیکِ گروه های آزمایشی مورد مطالعه، بدنبال انجام چالش های غذایی (t4) *P value = 0873 در مقایسه با گروه کنترل منفی ** P value = 0.000در مقایسه با گروه های کنترل مثبت و دارونما***

اسلاید 64: فصل چهارم:بحث ونتیجه گیری

اسلاید 65:

اسلاید 66:

اسلاید 67:

اسلاید 68: تثبیت و تداوم اعتبار نتایج حاصل از مطالعه ي حاضر بی تردید مستلزم انجام تحقیقات بیشتری است فلذا، در راستای تسهیل در امر مزبور همچنین، بمنظور ارتقای سطح درک و دانش مان از مکانیسم های القا، ایجاد، و در درجه ي دوم، پیشگیری، مهار و یا حتی درمان بیماری های آلرژیکی، بیان چند پیشنهاد کلی ضروری بنظر می رسد. پیشنهادات در کل، در دو مقوله ي مشخص و مرتبط قابل طرح می باشند:1- اقداماتی که در زمینه ي پروتکل های حساس سازی، باید لحاظ و یا انجام شوند.2- اقداماتی که در حوزه ي استراتژی های مدیریتی و درمانی، باید لحاظ و یا انجام شوند.پیشنهادات

اسلاید 69: 1-1- انجام عملیات حساس سازی بواسطه ي تجویز آلرژن های غذایی از طریق مسیرهای مواجهه ي مختلف، با/ بدون استفاده از ادجوانت های مناسب و مختلف1-2- تعیین حدآستانه ي دوزاژی (Dose threshold) و دوره های زمانی (Duration) حساس کننده ي مناسب (Optimum) آلرژن های غذایی، در مورد هریک از غذاهای آلرژن (اصلی) و گونه های حیوانیِ مختلف مورد مطالعه.1-3- تعیین غذاهای آلرژن {و پروتئین های آلرژی زای غذای های آلرژن (اصلی)} و میزان شیوع آنها در جمعیت های مختلف ایرانی (با استفاده از روش هایی مثل ایمونوبلاتینگ و ژل الکتروفورزیس).2-1- بررسی اثرات مصرف کوئرستین در دوزها و دوره های زمانی مختلف، با لحاظ مسیرهای تجویزی مختلف.

اسلاید 70: 2-2- بررسی اثرات مصرف کوئرستین بصورت تک-دوز (Single treatment) در دوزها و با لحاظ مسیرهای تجویزی مختلف، و مقایسه ي نتایج آنها با نتایج حاصل از تجویز یک داروی استاندارد اختصاصی (با در نظر گرفتن دوز و مسیر تجویز).2-3- بررسی اثرات پیش درمانی (Pre-treatment) و نیز محافظتی (Protective) مصرف کوئرستین روی فاز حساس سازی.2-4- تعیین دوزاژ و دوره های زمانی مناسب مصرف کوئرستین.2-5- بررسی اثرات مصرف سایر ترکیبات و مکمل های تغذیه ای روی بیماری های آلرژیکی (غذایی)، و مقایسه ي نتایج آنها با نتایج حاصل از مصرف کوئرستین.

اسلاید 71: زندگی صحنه ي زیبای هنرمندی هاستهر کسی نغمه ي خود خواند واز صحنه رودصحنه پیوسته بجاستخرم آن نغمه که مردم بسپارند بیاد

اسلاید 72: Thanks for your attentio

32,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید