پزشکی و سلامت تغذیه

تقلبات در مواد غذایی

taghalob_dar_mavad_qazayi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [1 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “تقلبات در مواد غذایی”

تقلبات در مواد غذایی

اسلاید 1: تقلبات در مواد غذایی نجمیه بنی فاطمه-کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان صدوق

اسلاید 2: فلینطر الانسان الی طعامه پس انسان به قوت و غذای خود به چشم خرد بنگرد (سوره عبس آیه 24)با افزایش روز افزون جمعیت تهیه غذای کافی یکی از مسائل پیچیده و مهم ممالک مختلف دنیا بویژه کشورهای جهان سوم به شمار میرود علاوه بر مشکلات کمبود مواد غذایی معضلاتی چون تقلبات در مواد غذایی , فساد مواد غذایی , عدم رعایت اصول بهداشتی در تهیه , تبدیل و نگهداری و توزیع و مصرف این مواد موجب بروز مشکلاتی شده است

اسلاید 3: تقلبات در مواد غذاییدسته بندی انواع تقلب به لحاظ ميزان خطر: 1 - تقلب کم خطر : مانند افزودن نشاسته به ماست به منظور قوام بيشتر آن    2 - تقلب خطرناک : استفاده از رنگ سبز صنعتی برای زيبا ساختن خيارشور 

اسلاید 4: انواع ديگرتقلب1 -  فروش يک ماده غذايي به جای ماده غذايي ديگر مانند پودر لوبيا سبز به جای پودر پسته  2 -  مخلوط کردن يک ماده غذايي با مواد غذايي مشابه ارزان قيمت مثل اضافه کردن روغن نباتی جامد به کره 3 -   عدم رعايت استاندارد يا فرمول ثبت شده در تولید محصول مانند  کم بودن درصد چربی شيرهای استريليزه و هموژنيزه نسبت به ميزانی که در فرمول ترکيبات آنها ثبت شده است  4 -  فروش و عرضه  ماده غذايي فاسد يا عرضه  ماده غذايي تاريخ گذشته  5 - استفاده از رنگ ها و اسانس ها و ساير مواد افزودنی غير مجاز مانند  رنگهای صنعتی برای خوش رنگ کردن شيريني جات   6 -  كم و زياد کردن ترکيبات يک ماده  غذايي : گرفتن چربی شير يا اضافه کردن آب به آن

اسلاید 5: اهمیت مبارزه با تقلباتاز نظر بهداشتی: بعلت مضر و خطرناک بودن مواد اضافه شدهاز نظر اقتصادی: ارزش ماده خریداری شده کمتر از پول پرداخت شده استاز نظر اجتماعی : کاهش اعتماد مصرف کننده به فرایند تولید و اشاعه تقلب در جامعه

اسلاید 6: نمونه هایی از تقلب در مواد غذایی

اسلاید 7: تقلب در شير - مخلوط کردن شير حيوانات مختلف - اضافه کردن آب - اضافه کردن نشاسته - اضافه کردن جوش شيرين -  افزودن کرومات و بي کرومات

اسلاید 8: تقلب در کرهاضافه کردن آب به کره:.  - اضافه کردن چربي هاي حيواني يا نباتي  -اضافه کردن مواد رنگي  - افزودن بي کرومات به کره

اسلاید 9: تقلب در کشک وماست استفاده ازمخلوط آرد و روغن نباتي و اسانس در تهیه و عرضه بعنوان کشک مرغوب افزودن نشاستهاستفاده از دستمال کاغذی

اسلاید 10: تقلبات در فرآورده هاي گوشتي

اسلاید 11: گوشت قرمزافزودن مواد ازته غیر پروتئینی به نحوی که در آزمون های کنترل، مقدار ازت بالاتر به نظر برسدافزودن پودر استخوان به فرآورده هایی مانند سوسیس و کالباسمخلوط کردن گوشت با گوشت حیوانات ارزان قیمتافزودن پودر خون به همبرگر و سوسیس و کالباسرعایت نکردن فرمول و استاندارد فرآورده های گوشتی و افزودن مقادیر زیاد محصولات ارزانتر مثل آرد و سویا در تهیه سوسیس وکالباس و همبرگرافزودن نیتریت و نیترات به مقدار بیش از حد، برای بهبود رنگ و جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها در تهیه سوسیس وکالباس و همبرگر

اسلاید 12: ماهی و مرغرنگ کردن شُش ماهی های فاسد و مانده با مرکورکوروم (MERCUROCHROME) یا خون حیوانات و فروش به نام ماهی تازه انداختن مرغ کشته در آب تا مقداری آب به خود گرفته و سنگین تر شود.

اسلاید 13: تقلب در ادويه ها

اسلاید 14: زعفران 1- استفاده از پرچم گياه گل رنگ و گياهان مشابه و مخلوط با زعفران2- استفاده از ريشکهاي اطراف ذرت و تبدیل آن با کمک رنگ هاي مصنوعي به زعفران

اسلاید 15: فلفل و زرد چوبهمخلوط موادي نظير خاک اره نرم، پوست گردوو فندق آسیاب شده، آرد نخودچي، هسته خرما آسیاب شده، تفاله زيتون و مواد مشابه با پودر فلفل فرنگي يا خردل سياه. مخلوط موادي نظير آرد يا نان خشک، پوست پسته وکمي زردچوبه با يکديگر  

اسلاید 16: آب ليمو و آب غوره1- اضافه کردن اسيداستيک يا جوهر ليمو به عصاره حاصل از مخلوط آب ولرم و کاه زبر. 2- اضافه کردن آب به ليموي آب گرفته و چرخ شده سپس قسمت مايع را جدا کرده و جوهرليمو به آن اضافه مي کنند. مخلوط جوهر ليمو با آب و کمي آب غوره.

اسلاید 17: رب گوجه فرنگي جوشاندن مخلوط رب گوجه فرنگي و پوره ي کدو يا کدوي پخته و له شده. 2- افزودن سيب زميني پخته و له شده به رب 3- اضافه کردن نشاسته به رب گوجه فرنگي برای سفت و غليظ شدن آن

اسلاید 18:  چای استفاده از رنگ و طعم مصنوعی درتفاله‌های خشک شده چای وعرضه آن به نام چای مرغوب

29,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید